We maken van jouw interieur één geheel. Zo gaan we dat aanpakken:

 

Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en bekijk ik de ruimte. Samen kijken we wat werkt voor jouw interieur. We zetten de eerste lijnen uit voor jouw woonwens. Desgewenst tasten we samen af welk pakket het beste bij je past. Op basis daarvan krijg je een offerte.

Na akkoord mag jij helemaal los met het betere knip- en plakwerk. Of Google-werk natuurlijk. Kies alles uit wat je aanspreekt. Zo verzamelen we plaatjes en kleuren die jouw stijl uitbeelden. Dat hoeft nog geen geheel te zijn, dat is mijn job. 

 

Ik breng de eenheid aan en presenteer het moodboard, inclusief kleurkaarten.

Als dat helemaal goed voelt, vertaal ik die stijl naar het uiteindelijke ontwerp.

Je krijgt van mij het interieurplan. Dat is als het ware een kijkje in de toekomst van je nieuwe thuis. Daarin staan bijvoorbeeld de 3D-tekeningen, het kleurenpallet en een shoppinglist. Dit is je nieuwe basis, waar je altijd op kunt terugvallen.

 

Het document is de richtlijn voor uniformiteit in jouw interieur. Op basis van je gekozen pakket kun je hier zelf mee aan de slag, of regel ik het tot in de puntjes voor je.